Voor wie?

Heeft u een vraag waar u zich een beter beeld bij wilt vormen of waarover u wilt praten, voelen of nadenken? Tijdens een begeleide natuurwandeling (op maat) geeft de natuur u antwoord op uw vraag. Misschien denkt u dat het niet kan, maar juist omdat alles met alles verbonden is, werkt het echt. Ik help u het antwoord te verstaan en meer inzicht te krijgen in waar u nu staat wat deze vraag betreft, door met u mee te kijken, te ruiken, te luisteren en te voelen. Na afloop krijgt u mijn verhaal van uw wandeling in de vorm van één A4.

De zachte wandeling (beginfragment)

Een vrouw die moeite heeft om knopen door te hakken en haar eigen beslissingen te nemen wandelt al pratend het bos in en ziet meteen een hert, heel dichtbij. Het dier kijkt haar met zachte ogen aan en blijft staan. Pas na een tijdje oogcontact gaat het er vandoor. De vrouw vindt het prettig en bijzonder. Het is een uitzonderlijk zonnige dag, dat ook.”

Praktische informatie

U kunt uzelf of iemand anders een wandeling cadeau doen. U mag mij mailen voor overleg. De locatie, datum, tijd, duur en prijs wordt van tevoren afgesproken. Een wandeling van één à twee uur in de buurt van Leiden of op de Utrechtse Heuvelrug kost € 100,-. Dit is inclusief het verhaal, exclusief lunch. Mensen met een minumum inkomen krijgen een flinke korting.  Wilt u ergens anders wandelen dan bepalen wij samen de prijs afhankelijk van reiskosten en reistijd.

De yin yang wandeling (fragment)

Het bos links van haar spreekt haar heel erg aan. Het is overzichtelijk, er staan veel dezelfde bomen met mooie hoge en gladde stammen, in rechte rijen. Iets verder weg, ook bijna in een rechte rij, staan jonge heel mooi groene baby-naaldboompjes onder de hoge bomen. De vrouw is nu helemaal aanwezig en geniet van deze plek met dit bijzondere uitzicht. Ze loopt zo blij als een kind over het dikke verende tapijt van bladeren.”