Lezingen

Zoekt u een spreker over eenzaamheid, verbondenheid en/of levensplezier? Ik maak iedere lezing op maat, in overleg met de opdrachtgever. Wilt u een lezing voor een breed publiek of juist voor een bepaalde doelgroep, het is allebei mogelijk. De prijs wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de nodige voorbereiding, reiskosten en wie de opdrachtgever is. Een lezing voorafgaand aan de cursus Creatief Leven is een aanrader.

Persoonlijke teksten

Belangrijke momenten in het leven vragen soms om een speciale tekst. Een mooie persoonlijke brief, speech of verhaal geeft dan net de extra aandacht die u nodig vindt. Doordat ik op een intensieve manier kan luisteren, graag met gevoel werk en houd van schrijven kan ik voor u een tekst maken die u daarna mag gebruiken alsof u ‘em zelf gemaakt hebt. Mailt u mij voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Gedichten

Als Leidse dichter Sentenna schrijf ik gedichten. Dit kan ook op verzoek. Anders dan bij de persoonlijke teksten blijft het gedicht mijn eigendom. U mag het gebruiken op voorwaarde dat er altijd bij staat dat het geschreven is door Sentenna. Sentenna bracht twee dichtbundels uit voor goede doelen: Vrouwenkracht voor Serious Request Leiden en Grenzeloos vrouw voor Hospice Issoria. Sentenna heeft ook een website (sentenna.nl).

Projecten

Twintig jaar ervaring met projecten, ontwikkeling en ondersteuning bij twee welzijnsorganisaties maken dat u mij ook kunt inschakelen om een projectplan of een rapportage te schrijven voor uw organisatie. U kunt mijn hulp vragen als projectleider, vrijwilligers- of netwerkcoördinator of als samenwerkingspartner. Altijd voor een bepaalde tijd en/of een afgesproken aantal uren tegen een vast uurtarief.